Petra bezoeken

Discussie in 'Jordanië' gestart door Anja Schrooten, 21 jul 2010.

 1. Anja Schrooten

  Anja Schrooten New Member

  Lid geworden:
  13 nov 2005
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste mensen,

  Graag zou ik aan het einde van het jaar een bezoekje willen brengen aan Jordanië met als hoogtepunt van de vakantie een excursie naar Petra. Is dit zelf te regelen of moet ik met georganiseerde excursie mee? En op welk tijdstip van de dag is dit het best te realiseren?

  Alvast bedankt!
  Anja
   
 2. joris@sesamsoftware.nl

  Lid geworden:
  27 jan 2011
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Jordanie is een overzichtelijk land om te reizen. Het is goed te doen om van het vliegveld in de stad te komen per openbaar vervoer en ook andere plaatsen zoals jerash, madaba, kerak, petra, aqaba zijn makkelijk te bereiken per bus. Wat afgelegen plekken zoals de woestijnkastelen, de dode zee of wadi rum is iets ingewikkelder, maar ook daar kun je komen met mini-busjes, liften of desnoods neem je een keer een taxi.
   
 3. Discover Jordan

  Discover Jordan New Member

  Lid geworden:
  3 aug 2012
  Berichten:
  0
  Leuk Bevonden:
  0
  Ook nieuwsgierig geworden naar dit fascinerende en meest veilige land van het Midden-Oosten? Het gedreven team van Discover Jordan staat voor u klaar om u een onvergetelijke reis te bezorgen die volledig aangepast kan worden aan al uw wensen. Kamperen in de Wadi Rum woestijn met de oorspronkelijke bewoners de bedoeienen, je laten overdonderen door de pracht van Petra of duiken in de Rode Zee? Geen probleem: www.discoverjordan.com of Discover Jordan Tours op facebook!
   

Deel Deze Pagina